Alina Buzatu

Mulțumesc că ești aici! 🙂

Câteva rânduri despre mine. Iubesc viaţa și culorile. Îmi plac oamenii și de multe ori sunt fascinată de ei.

Cred că viața merită trăită, simțită, înțeleasă cu totul. Cred că frica poate fi de multe ori înlocuită de curiozitatea pentru nou, pentru noi înșine și pentru oamenii cu care ne întâlnim în drumul nostru.

Am terminat în 2006 Cibernetica, apoi au urmat 5 ani in consultanţă IT, 4 de freelancing din care ultimii doi au fost în rolul de business developer. Momentan locuiesc in Linz, Austria.

În perioada 2010 – 2015 am finalizat două școli de coaching: Practitioner Coach Diploma cu Noble Manhattan 2010 – 2012, școală pe care am reprezentat-o în București în perioada 2011 – 2014 în rolul de Coach Support Leader pentru comunitatea Coaching în București. A doua şcoală de coaching pe care am finalizat-o este Brief Coaching School în perioada septembrie 2014 – mai 2015, cu Petra-Müller Demary.

Blogul acesta este spaţiul meu în care ofertez idei.

Te invit să dai mâna cu cele care le recunoşti şi să testezi modul în care îţi pot îmbogăţi viaţa.

Cred enorm în puterea ideilor şi perspectivelor diferite care au puterea de a ne schimba viaţa. Cred că ideile pulsează de viaţă şi că ne întâlnim cu ele de-a lungul parcusului nostru în funcţie de stadiul de dezvoltare şi de conştientizare în care ne aflăm.

Cred în auto-educaţie şi în miracolele care se produc în noi atunci când înţelegerile intelectuale coboară în sine, generând transformări de mai bine pentru noi, viaţa noastră, pentru cei de lângă noi.

Dacă blogul acesta sau unul dintre articolele scrise este o sursă de mai bine pentru tine, atunci şi-a atins scopul.

Poți citi câteva împărtășiri despre parcursul meu de până acum, aici, într-un interviu realizat împreună cu inițiatoarele proiectului oameniidelanganoi.

Iar dacă vrei să explorăm modul în care ideile de pe acest blog se aplică pentru tine, o putem facem prin coaching şi şedinţe de mentorat.

Numai bine!

Ne “auzim” pe blog! 😉

Cu drag,

Alina

 

Save